Sex

De man die mij kende

 

Ik ben altijd een heel nette vrouw geweest. Maar mijn fantasieën zijn wilder. Ik ben met goede manieren geboren, maar nee, laten we zeggen wie ik werkelijk ben. En op een dag hield het op. Ik ben het zat om de hele tijd te spelen omdat mijn familie het wil. Ik moest wel, en uiteindelijk was ik mezelf toen ik nog maar 30 jaar oud was.
Ik besloot het op te geven en gewoon van het leven te genieten zoals ik dat wilde. Ik ga bijvoorbeeld elke zaterdagavond uit en ik date altijd. Maar ik heb nog geen echte seksuele partners gevonden. Toen ik de neger ontmoette. Knappe, sterke zwarte man. Ik zat net te denken aan hoe groot en dik de kip was. Tegen die tijd had ik een paar pornofilms gezien en ik had altijd zwarte mensen rond zien lopen die ik echt leuk vond.
Nou, vooral hun sterke lichamen en de ongelooflijk lange, dikke lullen die vrouwen in seksfilms leven. En ik denk ook het leven buiten. Hij is de nikker die me beweegt, daar kom ik op zijn derde date achter. Omdat ik hem uiteindelijk mee naar huis nam voor “koffie” om de avond af te sluiten. We praatten en hadden veel plezier, zoals onze date vroeger was, maar je kunt seksuele spanning afsnijden met een mes.
Onmiddellijk zou een van ons eindelijk een stap zetten. En hij is. Hij ging naast me zitten, legde zijn hand op mijn schouders en begon mijn nek te kussen. Zijn nog vrije hand greep de mijn en legde die netjes op mijn billen, waar ik meer dan een behoorlijke bult kon laten groeien. Ik heb gemerkt dat ik geniet van alles wat hij doet. Zijn hand gleed weg van de mijne en ik voelde zijn hand op mijn borst belanden.
Ze begon te rotten en deed dat op een hele leuke manier. Ik deed mijn shirt uit en wilde uitleggen dat ik dat wilde. Hij legde zijn hand onder mijn shirt en speelde verder met mijn borst. Ik draag geen beha, ik heb hem niet nodig, en ik ben niet mooi onder de kleding die ik draag, dus iedereen is gevoeliger voor mij. Al snel lagen al onze kleren buiten terwijl we streelden, kusten enzovoort.
We waren erg opgewonden en ik kon niet wachten om de kip in mijn handen te houden. Ik zag eindelijk zijn bijdrage en was erg geïnteresseerd. Voor het eerst in mijn leven zag ik een naald die me in elke hoek van de kamer zag. Een kip die mijn hele lichaam in leven kan houden. Dus ik vertelde hem dat ik het hard en ruw wilde, hij was in orde, vooral omdat ik zijn lul in mijn handen had en hem tegelijkertijd met beide handen trok.
Zijn dikke hoofd leek tegen me te spreken. Hij zei dat hij me wilde, dus de grote zwarte man greep me, pakte me op zijn schoot en zette me direct op de pik. Ik heb het nog niet gedaan, maar eerst wreef ik met zijn dikke zwarte stok over zijn lichaam. Ik was echt gek en ik stond eindelijk op en legde mijn hoofd op mijn poesje en ik rende weg. Hij vulde me in en vroeg zich af of ik het allemaal in me had.
Ik dacht dat het ongeveer 22 of 23 inch lang was, dus ik dacht van niet. Ik bukte me en begon hard op zijn ijzeren romp te rijden. Mijn armen trilden en mijn rug brandde. Terwijl de knappe zwarte man me in de vuisten sloeg en ze stevig vasthield terwijl mijn kutje op en neer rukte. Hij pakte me weer vast, gooide me op de bank en ik lag op mijn rug, mijn benen in de lucht en ver uit elkaar. Ik zag hem een ​​beetje neerhurken en de zwarte stok in mijn natte kleine poesje herhalen. Ik schreeuwde het uit van verlangen en hij begon me hard te beuken op de rugleuning van de bank. Hij duwde mijn benen weg en ik pakte ze vast en hij sloeg me hard. Nadat hij me een paar minuten hard had geslagen, liet hij me knielen en begon achter me te trillen. Ik bereikte zijn zwarte pilaar goed, en uiteindelijk lukte het hem. Ik ging voor hem zitten en haalde zijn pik uit mijn mond en zoog hem wild en met veel speeksel. Hij kwijlde op mijn rectum terwijl ik mijn tong likte en hij huiverde en toen raakte het mijn tong en gezicht. Afgezien van de hitte, was het ook geweldig en ik wou dat het nooit eindigde. Helaas was dit niet het geval, maar het heeft me vaak pijn gedaan. Niet alleen in mijn huis, maar op de meest interessante plekken. Hij was nooit thuis geweest en had daar een reden voor. Hij is getrouwd. Nou, het kan me niet schelen, ik geniet van zijn ebbenhouten post en ze kunnen me niet weghalen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *