Sex

Goede buur

 

Beste lezers. Ik wil graag mijn tweede verhaal met jullie delen. Je kent me vast Rick van het verhaal “My Life Story”, dat ik een paar jaar geleden heb opgenomen.
Dit is weer zo’n dag… De voorspelling is een mooie warme en zonnige donderdag. Ik vind mijn baan leuk. Langzaam omhoog met de zon die op de gordijnen schijnt. Zoals altijd met een geweldig speeltje om een ​​kip te bedelen. Het is fijn om de balkondeur te openen. De zware shaggie draaide zich om en ging liggen terwijl ik met mijn penis speelde om de top te bereiken. Met mijn penis in de ene hand en de telefoon in de andere, browsen door geile blogs en films op Tumbler, om een ​​lading heet sperma te gieten met een enorme kreun die mijn maag, borst en gezicht een paar minuten bedekt. Ik ging langzaam op het bed liggen, likte de kom uit mijn handen en stond toen met tegenzin op om te plassen en de rommel op te ruimen die ik had gemaakt. Ik maakte van de gelegenheid gebruik om een ​​kip te dragen omdat ik geen speciaal plan voor de dag had en ik vaker spiertrekkingen had. Daarna begon de dag met een kopje koffie en een stevig ontbijt. Terwijl ik ontbijt maakte, realiseerde ik me dat ik een nieuwe buurman had in het appartementencomplex waar ik woonde. Met haar ouders bracht ze alle gereedschappen en materialen mee om het huis te repareren. Ik zag hem, hij werd een jongere man die ik kon zijn. Hij zat op dezelfde basisschool als ik 2 jaar geleden. Nieuwsgierig ging ik naar de spion bij de voordeur zodat ik hem kon aankijken. Ik kende hem als een kleine jongen, nu een sterke man, brede schouders, vingerafdrukken, een diepe stem en een gehoornd gezicht met blonde plukjes in zijn haar met een deel verborgen onder zijn hoed. De rest van de dag werd er niets anders gedaan dan op bed liggen, de hele dag trillend op mijn pik, en voor de verandering een grote dildo in mijn kont. Af en toe roken ze op het balkon. In mijn huis ernaast werd duidelijk hoorbaar hard gewerkt met de luide stem van een buurvrouw in het midden. Ik duw de dildo nog steeds in mijn kutje en leun in de zon met mijn ogen dicht terwijl ik met mijn pik over mijn broek, korte broek en sigarettenrook speelde. Ik begon honger te krijgen, dus met een grom op het balkon schoof ik een enorme lading ballen onder mijn korte broek. Ik ging een beetje rechtop staan ​​in de badkamer om de dildo uit het natte gat te trekken en schoon te wassen. Vervang hem door een meerplug om dat aangename gevoel te behouden, maar begin met koken. De avond na het eten ging de deur, een nieuwe buurman kwam zich voorstellen. Ik herinnerde me dat zijn naam Ty was, hij kende me niet, dus stelde hij me voor als Rick. Ik had net een behoorlijk hilarisch gesprek terwijl ik probeerde naar zijn geile mannenlichaam te kijken. Ik vroeg me af wat hij met me zou doen. Het is een vreemde eerste indruk als ik daar sta met een harde stenen penis of een knijper die uit mijn broek valt. Meteen viel me iets anders op en ik probeerde de focus van het verhaal vast te houden. Hij zei dat het werk acceptabel was, maar dat het die avond nog moest gebeuren, en verontschuldigde zich voor het lawaai. Het tempo lag zo hoog dat hij er een week wilde wonen. Na wat details te hebben besproken, wensten we hem een ​​fijne avond en veel succes met een handdruk (die hij dacht dat ik heel slecht vasthield), waarna we huiswaarts keerden. Toen ik aan die handdruk dacht, was mijn pik versteend, dus ik ging snel naar de slaapkamer, sprong op het bed, trok de plug uit mijn gaatje en duwde de dildo terug. Een paar minuten met hem in gedachten en de hand die ik het laatst aanraakte, trok hij wat sperma uit mijn nu pijnlijke penis. Ik zakte in elkaar, lag vermoeid op het bed en viel in slaap als een blok. De dagen gingen voorbij, het moment dat we elkaar op de trap of voor de huizen ontmoetten, begroetten we elkaar goed. Het werk bij hem thuis vorderde, en ik ontmoette hem toen ze de meubels brachten en me uitnodigden om te komen kijken en een biertje te drinken. Ik heb het aanbod natuurlijk meteen geaccepteerd.

 

Een paar weken later werd ik zoals gewoonlijk geil wakker, vroeg in de ochtend, liggend op het bed met de balkondeur open, foto’s en video’s van Tumblr herhalend. Nadat ik een enorme cumshot in mijn buik op mijn gezicht en haar had losgelaten, voelde ik me een zwaar behaarde man. Toen hij zich omdraaide, trok hij snel zijn boxer aan, ging het balkon op en ging in de hitte van de opkomende zon zitten. Ik was zo blij dat het sperma nog niet over mijn hele lichaam was, dus zat ik met een grote bokstent en het sperma dat van mijn gezicht droop, genietend van de inspanning die ik op bed deed. Terwijl ik met één vinger mijn eigen sperma afveegde en likte, hoorde ik mijn nieuwe buurman luid kreunen op het balkon, gevolgd door luid gekreun en kijken naar de witte bubbels die over de rand van het balkon vlogen. Plots hoorde ik hem een ​​sigaret opsteken maar in een stoel op het balkon springen. Ik stak een sigaret op en keek toen om het hek op het balkon heen, dat vond ik goddelijk. Mijn buurman, helemaal naakt en nog steeds hing een grote stapel sperma. Je kunt hem zien genieten van het orgasme omdat hij met zijn ogen dicht ligt en nog steeds zijn hand in zijn mond naar de pilaar trekt. Ik vroeg hem goedemorgen en vroeg of we het beloofde bier wilden drinken waarvoor hij me had uitgenodigd, hij was in shock en kwam terug. Hij wilde naar binnen rennen, maar dat lukte niet. Hij wist niet meer wat hij moest doen of zeggen. Dus ik vertelde hem dat hij er heel mooi uitzag en een geile kip had. Hij keerde terug naar zijn stoel en erkende dat ik dit had gezien. Na een paar seconden zei hij dat hij iets te zeggen had. Hij zag me twee keer in bed liggen door de weerspiegeling van de deur op mijn balkon. Hij wilde nog steeds praten, maar uit angst dat de buren door een open deur of raam zouden luisteren, zei ik hem stil te zijn. Ik klom over de balustrade en de scheidingswand van zijn balkon. Ik knielde onmiddellijk neer om de overblijfselen van zijn kip op te zuigen, wat godvrezend was. Lekker dik en zoet sperma. Zijn lul werd weer hard, dus ik maakte van de gelegenheid gebruik om hem te pijpen. Na een paar minuten zuigen wilde ik hem meer leren kennen en hoe hij de vork precies in zijn hand had en ik wilde opstaan. Hij hielp me en hield me bij de armen, trok mijn boxer eruit en trok mijn nog steeds keiharde lul uit zijn mond, die hij recht in mijn keel zoog. Na een paar seconden trok ik hem uit zijn stoel en de twee begonnen meteen hard op de harde pik. We doorzochten zijn mond totdat hij plotseling aan mijn arm trok. Hij zag zijn moeder wegrennen, hij ging met de hond mee. Ze moest plassen en naar de wc gaan. Na een paar seconden volgde ik hem, opende de deur en zei hem eerst te gaan, nam zijn pissige lul in zijn mond en begon al zijn urine door te slikken. Verdomme, ik was zo geil dat ik al zijn stront doorslikte toen mijn pik zich begon te vormen op de vloer van zijn toiletzwembad. Hij vond het gewoon te luid en vroeg of ik gek wilde worden. Natuurlijk wil ik geneukt worden door die goddelijke jongen en met zijn pik nog steeds in mijn mond plassend, ik tril ja. Hij moest de lading nog lossen. Toen hij klaar was met plassen, knielde hij en zoog een aperitief op mijn penis en likte de rest op de grond. Hij sleepte me naar zijn kamer, waar hij me op het bed gooide. Ik knielde met mijn mannelijke kraag in de lucht, hij begon me te likken en te spugen van mijn pre-plons, die hij nog steeds in zijn mond had in mijn toch al gapende gat. Hij duwde op de lul en draaide me om na 10 harde klappen, waarbij hij me er weer zo hard in sloeg dat ik bijna van de stok viel. Hij begon wild te trillen met mijn harde bak en na een minuut likte ik vanmorgen voor de tweede keer mijn ballen. Ik voelde al snel zijn cum in mijn buik. Wanneer het brandt. Een behoorlijk bezwete, geile jongeman, goed gebouwd met een grote lul, die lui begint te worden in mijn nu te verslaan mannelijke poesje. Hij reikte onder zijn kussens en haalde een grote stop tevoorschijn, die hij terug in mijn kont duwde nadat hij het grootste deel van het sperma had geduwd. Hij keek me in de ogen en viel op mijn gezicht. Lekker bezweet van het zweet en mijn sperma op mijn lichaam, waar we een half uur aan hebben gelikt. Hij sloeg me met enige moeite met droog sperma, gaf me een sigarettenpeuk en bier, en toen gingen we liggen en genoten van wat er die ochtend was gebeurd. Het was bijna middag en hij moest nog tot diep in de nacht werken, dus we gingen niet met de tijd mee. Hij beval me om de plug van het meer tot die nacht te verbergen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.